Antena Căutare

Ioan Man "in a relationship" ;)

In a doua Gala Live, Ioan Man marturisea: "am tinut in brate trofeul X Factor"! In replica, mentorul Cheloo il numeste, metaforic "un hot, un caracter insalubru"...Iar Cheloo stia el se spune!

Ioan Man "in a relationship" ;) Galerie
"in a relationship" - Ioane, e treaba serioasa!

In a doua Gala Live, Ioan Man marturisea: "am tinut in brate trofeul X Factor"!

In replica, mentorul Cheloo il numeste, metaforic "un hot, un caracter insalubru"...Iar Cheloo stia el se spune!

De ce? Pentru ca Iron Man "loveste" din nou.

Si cum in zilele noastre, o relatie serioasa e musai consfintita de Facebook...Ioan tocmai a trecut - "de la "singur" la "intr-o relatie". Da, azi, 4 decembrie 2012. Dupa ce, saptamanile trecute, Ioan a vorbit deschis despre iubita sa: "ea in calitate de fan, m-a urmarit peste tot..."

S-au cunoscut pe o retea de socializare, au vorbit, ea a venit la Cluj si l-a sustinut la auditii. Si restul e...poveste.

O poveste pilduitoare, ce se inscrie pe coordonatele normalitatii pentru care Iron Man, pentru ca vrea, poate sa o aiba.

In concluzie, Ioane, vorba fanilor tai - " Gata Ioane...s-a incheiat cu shmecheriile :))) Noroc si sa fie intr-un ceas bun!"

Popescu Aurora Gabriela din București a votat la X Factor si a castigat un iPhone 5... Tudor Turcu sau lectia modestiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x