Antena Căutare

Ioan Man, nevăzătorul cu voce de înger, a cântat o compoziție proprie, la ”Sinteza Zilei”

Orb din naștere, dar a reușit să vadă drumul către o viaţă fericită prin talentul său. Cu o voce de înger, a reuşit să cucereasă milioane de oameni. Ioan Man, fost concurent în emisiunea X Factor, a demonstrat că poți face performanță chiar dacă te confrunți cu o dizabilitate

Orb din naștere, dar a reușit să vadă drumul către o viaţă fericită prin talentul său. Cu o voce de înger, a reuşit să cucereasă milioane de oameni. Ioan Man, fost concurent în emisiunea X Factor, a demonstrat că poți face performanță chiar dacă te confrunți cu o dizabilitate.

Ionică, așa cum îl știau concurenții și fanii X Factor, a fost invitatul lui MIhai Gâdea, într-o ediție specială a emisiunii ”Sinteza Zilei”. Fostul concurent de la X Factor a povestit că, pentru el, viața a fost mereu o provocare, căreia a reușit să-i facă față: ”Pentru mine, viața, de când am venit pe lume, a fost o provocare. A nu vedea nu înseamnă o tragedie. Viața este un munte cu suișuri si coborâșuri pe care, dacă știi să îl escaladezi, poți ajunge, oricând în vârf".

Deşi este nevăzător, Ioan Man spune că acest lucru poate fi și un avantaj: "Poate fi un câştig că noi, dacă nu vedem cu ochii fizici, vedem cu ochii minţii".

Tânărul artist a interpretat, live, piesa ”Zbor”, compusă chiar de el, dovadă că își duce visul mai departe.

Prima oportunitate de „a-și vedea visul cu ochii”, la audițiile X Factor

Ionică, așa cum îi spuneau Nati Selegean și restul concurenților X Factor, a surprins de la primele cuvinte. Înainte să apară pe scenă, povestea echipei show-ului că ajută la bucătărie, merge pe bicicletă, schiază și zboară si cu parapanta, deși lumea sa e scufundată în beznă. Poveștile sale păreau ireale, de aici și porecla de SuperMan.

Mai țineți minte cum a intrat pe scena X Factor? A surprins juriul, dar mai ales publicul, cu salutul său - nu un „bună” lipsit de entuziasm ci o expresie a energiei și optimismului său: „Va iubesc pe toti!”.

După o audiție de nota 10, Ioan Man a fost apreciat cu aplauze interminabile și lacrimile juraților. Chiar și în backstage s-a simțit emoția transmisă de concurent, Dani ferindu-și privirea împăienjenită de camerele de filmat.

„E un mare privilegiu pentru mine ca te-am cunoscut”, i-a spus Dan Bittman. Mai apoi, l-a îmbrățișat ca pe un fiu, iar Man a promis că nu își va spăla vreodată cămașa. Restul e istorie.

Revedeți prima sa audiție la X Factor, AICI!

Ruxandra Maria Tomulesei - Beyonce - "Listen" - X Factor Ro…... Cele mai SCUMPE pauze publicitare din televiziunea britanică, din acest an, vor fi în cadrul FINALEI X Factor UK!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x