Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Talentat și incredibil de chipeș! Ion Barbu a făcut SENZAȚIE la „X Factor”, cu melodia „Ochii tăi”. „Este o voce unică”

Talentat, incredibil de chipeș și… singur, Ion Barbu a venit de la Chișinău și a făcut senzație pe scena „X Factor”, interpretând melodia „Ochii tăi” a trupei Holograf.

Talentat, incredibil de chipeș și… singur, Ion Barbu a venit de la Chișinău și a făcut senzație pe scena „X Factor”, interpretând melodia „Ochii tăi” a trupei Holograf.

„Întotdeauna mi-a plăcut să mă îmbrac frumos. Am lucrat o perioadă în Moscova (în modă, n.r.), dar după o perioadă am început să slăbesc și am renunțat. Cumva moda și muzica se combină între ele. Am câștigat foarte multe concursuri. Îmi place foarte mult să particip. Nu am mai cântat pe o scenă mare de vreo doi ani”, a spus Ion Barbu, căruia prietenii îi spun Jhony.

Concurentul, în vârstă de 25 de ani, a venit la audiția „X Factor” însoțit de două prietene și a explicat, la insistențele lui Horia Brenciu, că nu are iubită.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube