Antena Căutare

Iulia Manolache a revazut cateva din cele mai importante persoane din viata ei, pe scena X Factor

Iulia Manolache a avut parte de o surpriza sambata seara: ea si-a revazut surioara, cu care are o relatie speciala, dar si profesorul si colegii de canto.

Galerie
Iulia Manolache a revazut-o pe surioara ei, Anastasia, pe scena X Factor

Iulia Manolache a avut parte de o surpriza sambata seara: ea si-a revazut surioara, dar si profesorul si colegii de canto.

Iulia si surioara sa au o relatie foarte speciala; se alinta folosind expresia "iubita mea" si nu isi spun niciodata pe nume. "Cei mai importanti oameni din viata mea sunt sora mea, tatal meu, mama mea si profesorul", spune Iulia.

Colegii sai din clasa de canto si profesorul lor sunt foarte mandri de evolutia Iuliei la X Factor, asa ca in fiecare saptamana impart pliante prin orasul natal, Barlad, pentru a-i indemna pe locuitori sa o voteze pe finalista din echipa lui Dan Bittman. Sambata, ei au venit chiar pe scena show-ului sa o sustina pe barladeanca!

Dragos Gheorghiu, profesor de canto, a luat-o sub aripa sa pe concurenta X Factor de cand aceasta avea 14 ani si este "prima persoana care mi-a inmanat microfonul si mi-a dat o sansa", zice chiar Iulia. El a fost omul care i-a cladit un viitor si i-a deschis un drum in viata tinerei, care spune ca nu poate intra pe scena daca nu vorbeste la telefon cu mentorul sau inainte de interpretare.

START Gala 5: Sosia lui MJ, Craig Harrison, a inceput show-ul cu "BAD", melodia idolului sau... A cincea Gala Live: o seara dedicata regilor pop si rock. Vezi ce au interpretat cei 7 finalisti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x