Antena Căutare

Jo, în varianta feminină a lui Elvis Presley. Artista a făcut show, la X Factor. Interpretarea piesei "Blue Suede Shoes", fără greșeală

Ioana Anuţa a făcut senzaţie în sezonul doi de X Factor şi a demonstrat că îşi merita numele în luma artistică a momentului. JO se număra printre cele mai iubite artiste de la noi. 

Ioana Anuţa a făcut senzaţie în sezonul doi de X Factor şi a demonstrat că îşi merit[ numele în luma artistică a momentului. JO se număra printre cele mai iubite artiste de la noi.

Competiţia a reprezentat o rampă de lansare, iar ambiţia şi încredere în sine au ajutat-o să îşi îndeplinească mare vis. S-a prezentat în audiţii, în faţa lui Dan Bitman, Cheloo şi a Deliei şi i-a convins că merită să meargă mai departe. Şi aşa s-a întâmplat.

Printre cele mai bune momente ale sale se numără şi cel în care a trebuit să intre în pielea lui Elvis Presley şi a interpretat piesa "Blue Suede Shoes". A avut tot: carismă, voce şi un strop de nebunie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x