Antena Căutare

Ce ai pierdut vineri seară la X FACTOR! Jurații și prezentatorii, în lacrimi în fața unui concurent în scaun cu rotile!

Modestia, talentul, optimismul și carisma au avut un nume vineri seara la X Factor: Neluțu Trandafir, un pensionar de 50 de ani din Tg. Jiu, a reușit să îi impresioneze și să îi emoționeze pe Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, dar și pe prezentatorii Răzvan și Dani, nu numai cu interpretarea sa, ci și cu povestea despre curaj și modestie pe care a spus-o.

Modestia, talentul, optimismul și carisma au avut un nume vineri seara la X Factor: Neluțu Trandafir, un pensionar de 50 de ani din Tg. Jiu, a reușit să îi impresioneze și să îi emoționeze pe Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, dar și pe prezentatorii Răzvan și Dani, nu numai cu interpretarea sa, ci și cu povestea despre curaj și modestie pe care a spus-o.

Odată intrat pe scena X Factor, acesta a reușit să smulgă lacrimi tuturor celor prezenți și a primit trei DA.


Neluțu Trandafir cântă de la 9 ani, a început cu “Măi, neicuță dragă”, mergea la hore în sat, unde veneau și lăutari și se uita la ei cum cântă. La 22 de ani a plecat la muncă în Timișoara, unde s-a înscris și la Școala Populară de Arte. Numai că un accident avut la 24 de ani i-a schimbat complet viața. Conducea și a fost nevoit să evite niște copiii care se dădeau cu sania pe șosea. Ca să nu-i omoare, a tras de volan și a ajuns într-un stâlp. A stat un an în spital, timp în care a paralizat. La Craiova i-au greșit operația, apoi l-au dus din nou la urgență în Tg. Jiu, unde a suferit o altă operatie. În cele din urmă a ajuns la București, unde și-a revenit, dar a rămas imobilizat în scaun cu rotile...


Neluțu însă nu se plânge de nimic. Ba, din contra. Spune că „Dumnezeu mi-a luat puterea de a merge, dar mi-a deschis multe drumuri. Am o familie minunată și două fete.” Imediat după ce a ieșit din spital și-a cumpărat mașină și s-a însurat. Acum are trei mașini, două fete, o casă frumoasă cu 14 camere în Baia de Aramă, grădină, livadă de cireși și peri. Anul trecut a organizat o cursă maraton pentru persoanele cu dizabilități, în Tg. Jiu, cu deviza "Și eu exist, ieri am fost ca tine. Nu mă marginaliza!” Cât a stat în spital a început să compună. Are și o piesă în care povestește cum a rămas în scaun cu rotile. Cel mai dureros a fost când a fost respins la un festival doar pentru că e în cărucior. Așa și-a făcut o formație și cântă la nunți. Dupa 12 ani a reușit să participe la festivaluri și s-a întors acasă cu 12 premii. Și fetele lui iubesc muzica la fel de mult: fetele au făcut vioară, iar cea mare cântă și cu vocea. Visul lui Neluțu e să doneze o parte din bani pentru oameni cu dizabilități și să scoată un CD cu cântecele lui.



Jurații au fost impresionați până la lacrimi de povestea lui Neluțu și l-au felicitat pentru optimismul său, demnitatea de care dă dovadă clipă de clipă și pentru curajul de a veni pe scena X Factor. „Pentru demnitatea ta, puterea de a merge înainte... M-ai emoționat! Demnitatea asta o are poporul român Pentru asta vreau să-ți strâng mâna. Mă bucur că te-am cunoscut. Din punct de vedere profesional, ai fost senzațional”, a ținut să-i spună Ștefan Bănică, în timp ce avea ochii în lacrimi. „A fost talent pur”, a adăugat și Delia emoționată, în vreme ce Horia Brenciu a fost clar: „Îți mulțumesc! Tu mă faci să fiu un tată mai bun!” Vezi aici momentul concurentului!



Și Florin Răduță a impresionat!




Și Florin Răduță a reușit vineri seară să le provoace emoții puternice celor trei jurați. Interpretarea excepțională a piesei ”It’s A Man’s World” i-a adus trei DA și o reacție spectaculoasă a juriului, încântat peste măsură de spectacolul de pe scenă. Florin este din Târgoviște și provine dintr-o familie modestă, dar se consideră bogat pentru că este iubit și susținut. Părinții lui sunt divorțați și l-a crescut bunica. Deși nu a luat nici măcar o oră de canto, Florin are un talent cu factor X: ce a reușit să facă vineri seară cu vocea sa i-a lăsat muți de uimire pe cei trei jurați. „Ce a fost asta? Cum să fii ospătar și să cânți așa?!!”, a exclamat Ștefan Bănică îmbrățișându-l și spunând că de numele lui s eva auzi mult timp de acum înainte. Vezi aici momentul concurentului!


Plini de efervescență și energie bună au fost și foi italieni, veniți de la Roma special pentru X Factor: Thomas și Amato au recunoscut că își doresc să devină celebri, că iubesc muzica și sarmalele românești și că, deși cântă împreună, nu au un nume pentru formația lor, dar că speră să primească unul la X Factor odată cu cei trei DA primiți din partea juriului. Horia Brenciu a fost cel care vineri seara și-a luat în serios rolul de naș și a încercat să le găsească celor doi un nume. Trei DA au primit în cea de-a treia ediție și junioarele Alexia Ilie, Doina Șerbul, Narcisa Badea și Alice Ciornovalîc, dar și Kaled Al-Frizal, cel despre care jurații au conchis că este sosia lui Răzvan Simion. Beatrice Andrei, o campionaă națională la atletism în vârstă de 23 de ani a provocat pe scena X Factor o adevărată probă de ștafetă între jurați și prezentatori, iar pasiunea pentru muzică pe care o are încă de mică și talentul pe care l-a arătat cu multă încredere pe scena show-ului au trimis-o în următoarea etapă a emisiunii.



A pierdut linia melodică apoi și-a pierdut capul!




Viața e roz și roz este lumea toată! Dar pentru Barbie de România scena X Factor nu a fost atât de colorată pe cât se aștepta. Vineri seara jurații show-ului de la Antena 1 au avut parte de un moment neașteptat. Fostă patinatoare de performanță și supranumită Barbie de România, Sabrina Fabian a venit la X Factor pentru a-și etala talentul: îmbrăcată într-un costum roz de piele și pe patine cu rotile, concurenta a vrut să demonstreze că merită trei DA și trecerea în următoarea etapă a show-ului. Numai că nimeni nu se aștepta ca Sabrina să leșine pe scenă, chiar în fața juriului, alertând medicii și întreaga echipă a emisiunii.


Tânăra a povestit că
și-a pierdut firea în clipa în care a uitat versurile și nu a mai respectat linia melodică a piesei pregătite și a simțit că i se face rău. Medicii i-au acordat imediat primul ajutor, astfel că Sabrina și-a revenit și a putut să se întoarcă din nou pe scena X Factor pentru a-și prezenta momentul muzica de pe patine. Cu toate acestea, nu a reușit să obțină trei DA, lucru care a înfuriat-o peste măsură și a determinat-o să-și verse nervii în culise.


Sabrina a mai povestit înainte să urce pe scena X Factor că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat la acest sport pentru că în România nu mai exista un patinoar bun pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a spus ea. Astfel a luat decizia să se facă blondă, devenind Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adăugat ea. A început să facă balet de la 3 ani și patinaj de la 9, iar muzica i-a plăcut de mică: fredona mereu prin casă, iar la patinoar asculta mereu multă muzică și uneori interpreta în timp ce se antrena. Deși acum patinează doar din plăcere, Sabrina spune că a câștigat și un campionat de role și că pe gheață se simte mai bine decât atunci când merge pe stradă. Până la cinci ani a trăit în SUA, tatăl ei fiind un American din Washington D.C. Apoi s-au mutat în România, mai ales că mamei îi era dor de familia de aici. „America e țara tuturor posibilităților, dar trebuie să ai un mare noroc să fii remarcat dintre atâția oameni”, a spus Sabrina, care visează de mică să fie artistă. Are chiar și o piesă proprie, inspirată de Barbie și colecția sa de păpuși din copilărie. Sabrina a mai mărturisit că mama ei a cântat pe vremuri, că mergea la Cântarea României și chiar a fost colegă cu Ștefan Bănică, pe care l-a ajutat la un test la economie. Vezi aici momentul!



“Unde ai fost cinci ani de zile?!” Marcela SCRIPCARU, ciorcârlia care a cântat IMPECABIL!... A ridicat publicul în picioare și a înnebunit internauții! Florin Răduță, primele reacții după apariția la ”X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x