Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Juratii X Factor, in discutii aprinse pana la trei dimineata!

Decizii dure la X Factor. Convinsi ca i-a luat valul, cei trei jurati s-au inarmat cu exigenta in fata a 196 de concurenti pe care trebuie sa ii trieze!

Are sau n-are...Factorul X?

Decizii dure la X Factor. Convinsi ca i-a luat valul, cei trei jurati s-au inarmat cu exigenta in fata a 196 de concurenti pe care trebuie sa ii trieze.

Le-au urmarit din nou prestatiile, au analizat, au comparat, au argumentat si abia in jurul orei trei dimineata, inainte de prima zi de bootcamp, au ajuns la o formula pentru primele eliminari.

Dupa aceasta prima evaluare, un sfert din cei ajunsi in bootcamp vor pleca acasa. Selectia va continua pentru restul cu noi provocari si probe din ce in ce mai complexe. Doar 24 dintre cei ramasi vor avea sansa de a-si continua drumul catre titlul de X Factor si fabulosul premiu in valoare de 200.000 de euro.

In tot acest timp in care juratii deliberau, concurentii se bucurau de o petrecere pe cinste intr-o locatie exclusivista din apropierea Bucurestiului. Nici prin gand nu le trecea ce urma sa se intample a doua zi.

Cum s-au desfasurat primele zile in bootcamp, vedeti astazi, de la 20.30, la X Factor.


Video