Antena Căutare

Jurații ”X Factor”, lăsați fără replică de un concurent

Dacă de obicei surprizele de pe scena ”X Factor” sunt muzicale, indiferent dacă mai mult sau mai puțin plăcute, de această dată, un concurent a reușit să lase jurații fără replică la audiţiile pentru cel de-al optulea sezon al show-ului.

Dacă de obicei surprizele de pe scena ”X Factor” sunt muzicale, indiferent dacă mai mult sau mai puțin plăcute, de această dată, un concurent a reușit să lase jurații fără replică la audiţiile pentru cel de-al optulea sezon al show-ului, care va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

După o zi întreagă petrecută la repetiții pentru a se asigura că numărul său va fi perfect pe scena ”X Factor”, un concurent a luat o decizie de ultim moment. Acesta a apărut în fața juraților, însă în loc să înceapă să cânte, i-a anunțat că vrea să se retragă. ”Vă doresc să aveți un sezon frumos, eu am decis să mă opresc aici. Vă mulțumesc!”, a spus acesta și a ieșit de pe scenă. Care a fost reacția celor patru jurați, dar și a lui Mihai Bendeac, telespectatorii vor afla în noul sezon ”X Factor”, în cel mai nou sezon al show-ului, care va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Carla’s Dreams își surprinde colegii de la ”X Factor” cu opțiunile sale culinare... Jurații ”X Factor”, răsfățați de spectatori și de concurenți cu mici cadouri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x