Antena Căutare

Talentul e la el acasă în familia Ristei! Juratul X Factor Florin Ristei a cântat în duet atât cu mama, cât și cu fratele său

La șapte ani după ce a câștigat competiția, în sezonul 9 Florin Ristei stă la masa juriului X Factor și își face deja planuri pentru a învinge din nou. Pe lângă talent și experiență, artistul are în mânecă un as – susținerea unei familii în care abilitățile muzicale sunt la ele acasă.

Talentul e la el acasă în familia Ristei! Juratul X Factor Florin Ristei a cântat în duet atât cu mama, cât și cu fratele său Galerie
Florin Ristei, juratul emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Argentina, mama lui Florin Ristei este cea care le-a transmis și fiilor pasiunea pentru muzică și i-a susținut mereu în drumul lor. ” Chiar am cântat cu ai mei!

Florin Ristei face spectacol în noul sezon al emisiunii X Factor, de la Antena 1

Cu mama am reușit un duet la Te cunosc de undeva, are voce foarte bună, de la ea s-a transmis talentul, iar cu frate-meu am cântat de foarte multe ori, de mici, din Galați, apoi la Te cunosc de undeva, apoi după ce ne-am întors din Asia Express”, a povestit Ristei, primul câștigător al unui talent show care devine jurat.

citește și: Florin Ristei, dezvăluiri bombă din culisele X Factor. Artistul anunță când începe noul sezon | Video

Sezonul cu numărul nouă, care va avea premiera în curând, la Antena 1, aduce nu doar multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere, ci și doi jurați noi – Loredana și Florin Ristei - alături de Ștefan Bănică și Delia.

Talentul e la el acasă în familia Ristei! Juratul X Factor Florin Ristei a cântat în duet atât cu mama, cât și cu fratele său

Florin Ristei, juratul emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Juriul emisiunii „X Factor” de la Antena 1

În plus, Răzvan Simion și Dani Oțil revin pe scena X Factor în calitate de prezentatori. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu.

În urmă cu câțiva ani, Florin Ristei a cântat pentru prima oară împreună cu mama sa, Argentina, la emisiunea “Te cunosc de undeva!”. Cei doi s-au transformat în Nancy și Frank Sinatra și au interpretat piesa “Something Stupid”:

Pe Florin Ristei îl poți revedea în această toamnă, în noul sezon al emisiunii „X Factor” de la Antena 1!

Despre noul sezon al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Fanii emisiunii „X Factor” așteaptă cu sufletul la gură începerea sezonului 9, ce promite să aducă publicului momente de neuitat! De data aceasta, muzica este de neoprit, iar magia atinge cote maxime.

citește și: Delia, răspuns demențial dat unui fan cârcotaș! Artista l-a pus imediat la punct: „Nu le am degeaba”

Juriul show-ului va fi format din Ștefan Bănică Jr., Loredana, Delia și Florin Ristei, despre care cu toții ne amintim faptul că a câștigat sezonul 3 „X Factor”.

Nicoleta Nucă a dat marea veste pe Instagram! Fosta concurentă de la X Factor e în culmea fericirii... Cum se distrează Delia și Loredana, la filmările pentru „X Factor”! Duet de senzație, apărut pe Tik Tok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x