Antena Căutare

Juri că e Marilyn Monroe! Blondă perfectă, cu decolteu uriaş, Silvia Florea a hipnotizat publicul, dar nu şi juriul: "La mine în suflet nu s-a dus nimic"

Blondă. Decolteu generos. Rochie mulată. Ruj roşu ca focul şi o atitudine provocatoare. Silvia Florea este posesoarea acestor "accesorii" şi a venit la X Factor să demonstreze că merită să ajungă celebră!

"Arăt ca ea şi mă simt ca ea. Când sunt pe scenă sunt foarte admirată de bărbaţi. Vor să îmi vorbească tot timpul", recunoaşte concurenta.

Şi apare pe scenă... Priviri de sus până jos, fluierături în sală. Normal, doar arată ca o divă! Fără să lase emoţiile să iasă la iveală, Silvia dă drumul la spectacol pe ritmurile melodiei "Mercy", a lui Duffy.

"Eşti perfectă, ştii să te orientezi cu camerele şi cum să mişti mâna, dar melodia asta nu a fost cea mai bună alegere în momentul de faţă. Vreau să te întorci şi anul viitor cu forţe proaspete. Ştiu că ai resurse", i-a spus Horia Brenciu.

"Chiar dacă ai cântat corect, ai venit îmbrăcată foarte frumos, la mine în suflet nu s-a dus nimic", îi explică şi Ştefan Bănică.

Dar ce s-a întâmplat? În ciuda frumuseţii sale şi a talentului, Silvia nu a reuşit să transmită nicio stare către cei din jur. Cei doi de NU din partea lui Bănică şi a lui Brenciu îi frâng aripile, iar drumul ei la X Factor se opreşte aici...

Mădălina Căuş e o nouă "Barbie" la X Factor?! Arată ca o păpuşă şi are o voce cum nu ai mai auzit până acum: &... Alexandru Bucur, baschetbalistul cu voce de cuceritor, a dat pasa corectă pentru trei de DA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
x