XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Jurizare dificilă pentru Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr! De pe străzile din Centrul Vechi, cântă pe scena X Factor

 
+2 click pentru
galerie

Sarcină grea, săptămâna aceasta, pentru Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.! Jurații X Factor s-au văzut nevoiți să cântărească prestația unui bărbat care cântă deja de peste 26 de ani. 

Romulus Țîrdea, un cântăreț cunoscut unora datorită concertelor sale ad hoc de pe străzile din Centrul Vechi al Bucureștiului, povestește că a avut nevoie de mult curaj pentru a se înfățișa pe scena X Factor. Deși cântă de 26 de ani, Romulus a avut emoții la gândul că Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. îi vor juriza prestația. 

”Eu cânt din 1991, dar numai pe stradă. A fost modul în care am reușit să îmi întrețin familia și să fac și ceea ce îmi place, să cânt”, a mărturisit Țîrdea, care are acum 47 de ani. 

În plus, bărbatul se teme că nu are ce i-ar trebui pentru X Factor. ”Trebuie să fii prezentabil, poate mai înalt... Eu doar vocea o am”, a spus Romulus, care este pasionat de muzica lui Elvis Presley. Cum s-a descurcat însă acesta și ce au avut de spus jurații, aflați vineri seara, de la ora 21.00, pe Antena 1. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe