Antena Căutare

Katerina cea cu părul... scurt. A renunțat la pletele bălaie, dar vocea n-a părăsit-o, iar Horia a iertat-o pentru schimbarea de look!

Au început emoțiile și pentru Horia Brenciu. Katia e prima dintre cele două „guri de foc” pe care le-a pregătit efervescentul jurat pentru prima gală X Factor 2018.

După ce s-a revoltat când a văzut că a renunțat la superba sa podoabă capilară, alegând să se tundă, mentorul tinerei venite de peste Prut s-a mai îndulcit după ce a ascultat-o cântând. A făcut-o cu pasiune, cu determinare, iar rezultatul a fost cel mai plăcut cu putință. A primit laude pe bandă rulantă de la jurați, dar și de la Horia.

„Pentru mine astăzi nu contează problemele de sănătate ale Katiei. Am ales-o pentru vocea sa unică. Are o calitate greu de găsit în muzică. Am încredere că va reuși să realizeze un moment unic”, a spus Brenciu, iar prestația Katerinei Biehu i-a dat dreptate.

Prima alegere a serii îi aparține lui Ștefan Bănică. Juratul s-a decis. Îl trimite în semifinale pe Anton Banaghan!... Ce misiune grea pentru Horia Brenciu. Jeremy Ragsdale a fost un James Brown perfect într-o lumea a celor mai bune voci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x