Antena Căutare

La 13 ani, a obtinut "cel mai usor DA" de la Simon Cowell si 4 milioane de fani pe YouTube!

Rion Paige - 13 ani, o voce de aur si o auditie de neuitat pentru Simon Cowell. Fata care a obtinut cel mai usor DA de la el si milioane de fani pe YouTube.

Rion Paige - 13 ani, o voce de aur si o auditie de neuitat pentru Simon Cowell. Fata care a obtinut cel mai usor DA de la el si milioane de fani pe YouTube.

Rion Paige a cucerit cu auditia sa mai mult decat patru jurati - 4 milioane de internauti. Clipul sau a strans pe YouTube in termen de 7 zile, 4 milioane de vizualizari, atragand atentia lumii intregi. Cine este Rion Paige? O eleva de 13 ani, din Florida, cu un defect din nastere. Boala congenitala a determinat curbarea mainilor, lucru care i-a ingreunat viata concurentei, dar nu i-a distrus visurile.

Cu o pasiune pentru viata si muzica iesita din comun, Rion a pasit pe scena X Factor USA. Desi nu asta intentiona, Cowell a determinat-o sa vorbeasca despre problemele ei fizice, dezvaluind ca nu vede aproape nimic cu ochiul drept. "Nu vreau ca juratilor sa le fie mila de mine sau sa ma considere o ciudata... dar merita sa imi iau acest risc", spunea concurenta in culise.

Iar riscul a meritat pe deplin. Paige a cantat cu pasiune melodia lui Carrie Underwood, "Blown Away" iar spectatorii au fost, intr-adevar, uluiti de vocea micutei.

"Cred ca esti extraordinara. Tin minte prima zi in care am intalnit-o pe Carrie Underwood si am prezis ca va ajunge departe; asta voi spune si despre tine. O sa imi aduc aminte de auditia ta pentru mult timp de acum incolo. Esti o persoana frumoasa, din toate punctele de vedere", a conchis Simon Cowell, cel mai aspru jurat X Factor si fondatorul show-ului.

Ce a urmat? Patru de DA, bineinteles!

X Factor sezonul 3 incepe duminica, 22 septembrie, de la ora 20.30, pe Antena 1.

Nu uita: poti urmari primul episod X Factor in AVANPREMIERA, de la ora 10.00, duminica, pe AntenaPlay!

De asemenea, o sa poti vedea LIVE X Factor, de la ora 20.30, aici!

Juratul Cheloo, dezamagit de o persoana importanta din viata lui... Juratul Dan Bittman isi antreneaza baiatul pentru X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x