Antena Căutare

La mulți ani, Florin Ristei! Uite cât de TALENTAT și SIMPATIC era câștigătorul X Factor la vârsta de 12 ani!

Se pare că factorul X este născut în luna august, de vreme ce Florin își aniversează astăzi 28 de veri

Se pare că factorul X este născut în luna august, de vreme ce Florin își aniversează astăzi 28 de veri. Artistul ne-a demonstrat de nenumărate ori că este extrem de talentat, însă puțini știu că Ristei se descurca bine cu ale muzicii încă din copilărie.

Chiar înainte de a fermeca fetele cu piesa "Dana", Florin se distra la spectacolele de karaoke. Îl puteți admira într-o filmare, pe când avea vreo 12 ani și ne delecta cu melodia lui Bon Jovi - "Always".

Simpatic și talentat de mic, nu e de mirare că facea furori printre domnișoare. Cine nu și-ar dori balade la balcon? :-)

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‪#‎xFactor5#xFactorRo.

La mulți ani, Rege al Popului! TOP cele mai FRUMOASE interpretări ale pieselor lui Michael Jackson marca X Factor!... Seamănă ca două picături de apă! Iată cine o inspiră pe Ioana Anuța în materie de costume de scenă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x