Antena Căutare

La mulţi ani, Jo! Mai ţii minte cum arăta Ioana Anuța când a păşit prima oară pe scena X Factor?! IMAGINI DE ARHIVĂ!

Ioana Anuţa, pe numele ei adevărat, păşea pentru prima oară pe scena X Factor în 2012, fără să aibă habar de cariera de succes pe care o va avea în doar câţiva ani.

Ioana Anuţa, pe numele ei adevărat, păşea pentru prima oară pe scena X Factor în 2012, fără să aibă habar de cariera de succes pe care o va avea în doar câţiva ani.

Cu o voce puternică şi un talent înnăscut, Jo i-a dat gata pe juraţi în doar câteva secunde cu o piesă rock. Puştoaica cu păr scurt l-a avut ca mentor pe Dan Bittman şi a reuşit să ajungă până în finala sezonul 2 X Factor.

Anii au trecut, iar Ioana a reuşit să ajungă una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm pentru ea şi să îi uram “LA MULŢI ANI”!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

PREMIERĂ de zile mari la X Factor! Cei patru juraţi cântă împreună o piesă compusă de un concurent: "Pentru totdeau... Ştefan Bănică lecţie de istorie cu unul dintre concurenţii de la X Factor: "În ce an a domnit Ştefan cel Mare?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x