Antena Căutare

La timiditate se poate lucra, la voce BA! Raduly Botond, primul finalist din grupul lui Bittman

Cheloo si-a primit ucenicii de +25 intr-o oaza de liniste, langa lac, pe Valea Doftanei. Un mediu natural, auster, cum ii sade bine rapperului. Dan Bittman isi asteapta copiii intr-o casa desprinsa parca din rai: pereti din piatra de rau, balcoane ca in Romeo si Julieta si o piscina langa care cei mici ( -25) pot sa se relaxeze.

La timiditate se poate lucra, la voce BA! Raduly Botond, primul finalist din grupul lui Bittman Galerie
Pe Raduly Botond "l-au trecut toate apele" inainte sa primeasca DA

Cheloo si-a primit ucenicii din categoria +25 intr-o oaza de liniste, langa lac, pe Valea Doftanei. Un mediu natural, auster, cum ii sade bine rapperului. Dan Bittman isi asteapta copiii intr-o casa desprinsa parca din rai: pereti din piatra de rau, balcoane ca in "Romeo si Julieta" si o piscina langa care cei mici ( care au mai putin de 25 de ani) pot sa se relaxeze.

Raduly Botond se si vede traind linistit pe un colt de plai, pe o gura de rai. Dar asta nu e un resort unde sa iti petreci vacanta; Dan Bittman si colegul sau, Edi Petrosel, vor fi atenti la fiecare nota luata prost si fiecare gest stangaci.

Tudor Todut este primul concurent ascultat de Edi si Dan. Il urmaresc interpretand o melodie de Bon Jovi, “Bed of Roses”. "Ai cantat bine frumos, dar la refren as fi dorit sa fii mai rau un pic", spune Bittman.

Alexandra Broinas incearca sa se acomodeze cu imprejurimile. Inconjoara piscina cu pasi usori si in sfarsit ajunge in fata juratului. In rochie roz bombon, “Inna” schimba registrul cu care ne-a obisnuit pana acum si incearca un blues semnat Laura Stoica, “Mai frumoasa”. Stie cum sa se joace cu inima domnului Bittman – arata spre el, isi intoarce carliontii de abanos si canta cu suflet. Edi insa nu isi pierde concentrarea.

Vasi nu renunta la alura sa de hipster, in constrast cu vocea sa guturala. A crescut cu Holograf si acum nu vrea nici in ruptul capului sa isi dezamageasca idolul. Mizeaza pe o piesa de James Morrison si spera sa-i cucereasca pe cei doi cu timbrul sau, daca nu cu miscarile.

A venit si randul lui Raduly. Pune suflet, se uita fix... in pamant, dar Bittman tine ritmul cu el si pare sa ii placa cum se descurca micul interpret. Dupa auditie, Raduly pare complet ametit de experienta : “O sa trec? Da, o sa trec. O sa trec!”

Cu aceste cuvinte de imbarbatare, concurentul pleaca din ringul de lupta spre confruntarea 1 la 1 cu Bittman. E timpul verdictului. Il urmeaza Alexandra si Vasi. “Au existat si voci mai bune. Eu cred in oameni care fac bani, nu bani care fac oameni” – cu aceste cuvinte Bittman renunta la doi concurenti.

Cine sunt ei? Frumoasa Alexandra si carismaticul Vasi. Cu Raduly cum ramane? Daca nu o sa mai asa retinut si timorat, o sa ajunga mare – aici, la X Factor – in galele live! Raduly Botond, primul finalist al lui Bittman!

Cel mai emotionant moment 2 in 1: Natalia si Ionut merg mai departe desi mai era un loc!... Chimie, suflet sau familie? Un singur "ingredient" va fi prezent in galele live!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x