Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

L-ai recunoaste? Uite cum arata Dan Bittman cu parul lung!

Cu o experienta de aproape 30 de ani in showbiz, Dan Bittman poate spune ca a cucerit generatii la rand de fani cu hiturile scoase alaturi de formatia Holograf. Artistul a fost mereu receptiv la trendurile vremii, asa ca de-a lungul timpului si-a impresionat fanele cu aparitii dintre cele mai diverse. N-o sa iti vina sa crezi cum arata Dan Bittman cu parul lung! Din toamna, acestea il vor putea urmari pe artist in calitate de jurat in cel de-al doilea sezon al super show-ului X Factor!

Din 1985, Dani Bittman este liderul formatiei Holograf alaturi de care a scos hit dupa hit si a cucerit generatii la rand. Au sustinut mii de concerte in tara si strainatate, au scos numeroase albume, inregistrand vanzari record cu multe dintre acestea si, din 2001, le-a aratat fanilor o alta latura a sa, aceea de moderator de televiziune.

A stiut sa ramana tanar, este nonconformist si imprevizibil, si-a reinventat mereu stilul, dar a stiut cum sa isi puna amprenta asupra lui astfel incat sa fie mereu inconfundabil.Uite cum arata Dan Bittman cu ceva timp in urma, pe vremea cand purta plete!

Astazi, fanele sale il vor putea revedea pe Dan intr-o editie de senzatie a emisiunii Acces Direct, cand frumoasa Simona Gherghe va prezenta juriul X Factor, in formula completa. Din toamna, Dan Bittman revine in calitate de jurat si mentor la X Factor, unul dintre cele mai apreciate formate de televiziune in intreaga lume.

Video