Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo XFactor

XFactor

Vineri, ora 20.30, Un nou sezon #DeNeoprit

Lavinia Jitaru, concurenta de doar 16 ani care a cucerit juriul "X Factor" cu o melodie interpretată la pian

La doar 16 ani, Lavinia a reușit să impresioneze juriul X Factor cu o prestație pe care Ștefan Bănică Jr. a numit-o “excelentă”!

Christina Aguilera - Mercy on Me. Vezi cum cântă Lavinia Jitaru la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

La doar câteva luni după ce familia ei a trecut printr-un moment greu când tatăl s-a îmbolnăvit și a fost internat în spital la începutul pandemiei, Lavinia a impresionat pe scena "X Factor", la doar 16 ani.

Ea s-a prezentat la audițiile "X Factor" de la Antena 1 cu familia ei, susținută de părinții ei, foarte fericiți că fiica lor își urmează visul de a ajunge artista.

Lavinia Jitaru, concurenta sezonul 9 "X Factor"

Lavinia Jitaru, concurentă în sezonul 9 "X Factor"

În ciuda emoțiilor, concurenta a pășit pe scenă ca o vedetă și a captat instant atenția juriului. La doar 16 ani, Lavinia a dominat scena "X Factor" cu talentul și charisma ce au impresionat juriul, în timp ce a cântat melodia "Mercy on Me", a Christinei Aguilera.

Într-un cuvânt, ai fost excelentă!” a declarat Ștefan Bănică Jr. la doar câteva momente după ce Lavinia și-a încheiat prestația memorabilă. Potrivit juriului "X Factor", tânără are toate atuurile pentru a deveni o cântăreață de succes.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea “X Factor” și vezi prestația spectaculoasă a Laviniei!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

🎼 Vezi edițiile integrale X Factor, online, pe AntenaPlay! 🔴 Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/x-factor-sezonul-9

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Video