Antena Căutare

Lizuca a venit într-o emisiune minunată! O voce superbă într-un trup firav au lăsat jurații fără replică: „Vreau să ai mai multă încredere în tine”

Ce talent, dar prea multă timiditate. Cu vocea sa caldă tânăra de 17 ani din Galați a fost o mare surpriză pentru cele patru vedete așezate pe fotoliile juraților

Ce talent, dar prea multă timiditate. Cu vocea sa caldă tânăra de 17 ani din Galați a fost o mare surpriză pentru cele patru vedete așezate pe fotoliile juraților.

Lizuca cea bălaie a venit să arate României că se poate lupta cu cei mari pentru marele premiu pus în joc la X Factor, chiar dacă experiența și mai ales tupeul nu se numără printre argumentele sale forte.

La preselecții însă totul a mers mai mult decât promițător, iar asta s-a văzut în rezultatul final, care a fost... perfect.

„Vreți ță cântați cu Silvio?” Rock'n'roll în stil italian pe scena X Factor și patru de „SI” din partea românilor din ju... Iulian Macovei, un tânăr talentat, dar cu o mare problemă: „Ai voce, dar ai nevoie de o prietenă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x