Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Lucian Pință, electricianul care a adus lacrimi în ochii Loredanei la X Factor. Interpretarea lui a fost fără cusur 

Lucian Pință este din Breza, judetul Prahova, și este de meserie electrician. Cântă de când se știe, nu a fost susținut de părinți pentru a urma o carieră muzicală din simplul motiv că este dificil din punct de vedere financiar să trăiască din așa ceva, dar nu a renunțat nicio clipă la această iubire ascunsă.

X Factor - Sezonul 9: Lucian Pință - Smile

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Chiar dacă are 57 de ani, Lucia își dă seama de nivelul lui, dar nu renunță, mai are ceva de spus și își dorește foarte mult să demonstreze că poate, că vârsta nu este o barieră și că numele lui poate înseamna ceva pentru muzică.

Deși este trecută la capitolul hobby, muzica este mult mai mult în sufletul lui Lucian. Adesea mai cântă cu prietenii și se simt bine când oamenii le apreciază talentul.

Pe scena X Factor, Lucian Pință a interpretat piesa "Smile" a celebrului Charlie Chaplin. Mesajul lui pentru public și pentru jurați este ca un semn de încurajare pentru cei are cântă, pentru artiștii care se sacrifică ca să ducă acest tip de artă mai departe.

Interpretarei lui a impresionat-o pe Loredana până la lacrimi pentru că interpretarea simplă, dar frumoasă a lui Lucian a fost excepțională.

Florin Ristei: "Piesa asta a fost ca o bucurie pentru noi."

Lucian Pință a obținut 3 X DA, se află pe lista scurtă și are toate șansele să ajungă în Boot Camp.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Video