Antena Căutare

"Lupta" pentru Raduly Botond a inceput: Un post de radio local indeamna ascultatorii sa-l voteze

X Factor nu e doar o competitie intre oameni, ci devine tot mai mult o batalie pe regiuni. Comunitatile locale isi pun toate bazele in preferatii lor si ii sustin cu mic, cu mare. Radio Sepsi din Sfantu Gheorghe a realizat un spot prin care ii indeamna pe covasneni sa il sustina pe Raduly Botond la X Factor, votandu-l prin sms la 1313 in galele live ale show-ului, in fiecare duminica, de la 20:30.

"Lupta" pentru Raduly Botond a inceput: Un post de radio local indeamna ascultatorii sa-l voteze
Covasnenii il sustin pe Raduly Botond

O astfel de sustinere se poate transforma intr-un pericol real pentru ceilalti concurenti, care asteapta si ei voturile publicului. In trecut, incurajati de acelasi radio, covasneni au reusit sa transforme un tanar artist local in marele castigator al unui show international de talent.

Raduly Botond l-a convins pe Dan Bittman ca merita sa ajunga in galele live. A obtinut trei de DA in auditii cantand AC/DC si Puccini, a trecut cu brio de bootcamp, acolo unde anul trecut in a intampinat probleme si a primit apoi unda verde de la juratul Bittman pentru galele live.

De acum, publicul devine al patrulea membru al juriului, avand posibilitatea sa aleaga cine ramane si cine paraseste concursul, dar si sa vada un show total, facut nu doar de cei 15 finalisti, ci si pe invitatii speciali.

De asemenea, telespectatorii ii vor putea urmari pe concurenti, in afara momentelor de concurs, incepand de luni, la Antena 2, la Xtra Factor. De luni pana joi, publicul va avea parte de doua calupuri a cate 15 minute, de doua ori pe zi, de la 18.15 si respectiv 20.55, care vor contine tot ceea ce se intampla in spatele scenei. Vinerea, in prime time, intre 19.30 si 21.10 va fi difuzat un montaj integral din timpul saptamanii.

Duminica, in timpul galei LIVE, voi votati cine ramane in competitie, cu un SMS la 1313!... Vezi acum, LiveVIDEO, prima GALA LIVE X FACTOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x