XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Mălina Ciarnău versus Doinița Ioniță, la duel, la ”X Factor”! Ștefan Bănică a decis instant: ”Ai o strălucire în voce! Tu mergi mai departe!”

 
+5 click pentru
galerie

O nouă seară de vineri, o nouă ediție explozivă a emisiunii ”X Factor”. De această dată, concurentele din echipa lui Ștefan Bănică, Doinița și Mălina, s-au duelat. 

În timp ce Mălina a urcat pe scenă și a încercat să-i cucerească pe jurați cu piesa lui Melanie Fiona - "Give It to Me Right" , Doinița a mizat pe melodia lui Eric Carmen - "All by myself",  iar jurații au fost cuceriți.  

”Vreau să fiu cea mai bună, să câștig ”X Factor”. O să mă gândesc la tatăl meu, care e îngerul meu.”, a mărturisit Doința înainte să urce pe scenă și se pare că încrederea în forțele ei i-a adus noroc. 

”Spectaculos. Mălina, tu la ce te-ai gândit când ți-ai ales piesa asta?”, a întrebat-o Delia, care mai apoi a completat: ”În comparație cu ce s-a cântat în partea asta, e subțire. Mi se pare că e prea mare diferența dintre stiluri.”, a mai spus Delia. 

”Eu am așteptat din partea Mălinei o explozie, iar din partea Doiniței, contrariul. Dacă aș fi în locul lui Ștefan, aș mai pune un duel.”, a spus Brenciu. 

”Fetelor, nu sunt de acord nici cu Delia, nici cu Horia, însă pot să vă spun că prestațiile voastre, așa cum au fost, ridică nivelul concursului X Factor 2018. Bravo.”, a spus el. 

”Mălina, posibilitățile tale vocale sunt peste așteptări. Ai fi putut să cânți un Pink. Doinița, strălucirea din voce nu ți-o ia nimeni. Oricât de mulți jurați ar fi la masa asta. Cea care va merge mai departe este... Doinița Ioniță.”, a spus Ștefan Bănică. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI