Antena Căutare

Mama Olgăi Verbițchi i-a impresionat pe fanii câștigătoarei „X Factor” până la lacrimi! A postat un clip în care fiica ei interpretează o piesă de-ale Mădălinei Manole

Mama Olgăi Verbițchi i-a impresionat pe fanii câștigătoarei „X Factor” până la lacrimi! Femeia a postat pe facebook un clip în care fiica ei interpretează o piesă de-ale Mădălinei Manole. „Tu n-ai avut curaj” a fost melodia pe care micuța artistă a mizat în 2016, al un concurs muzical local.

Mama Olgăi Verbițchi i-a impresionat pe fanii câștigătoarei „X Factor” până la lacrimi! Femeia a postat pe facebook un clip în care fiica ei interpretează o piesă de-ale Mădălinei Manole. „Tu n-ai avut curaj” a fost melodia pe care micuța artistă a mizat în 2016, al un concurs muzical local.

Cu o rochie de prințesă, roz, vocea Olgăi e la fel de impresionantă ca a regretatei artiste. Comentariile sunt de-a dreptul impresionante.

„Cântecul acesta in interpretarea Mădălinei Manole îți dădea fiori. Bravo, Olga, în interpretarea ta, mi-au reapărut fiorii”, a fost comentariul unui fan de-al celor două cântărețe.

Tânăra de 15 ani a devenit câștigătoarea marelui premui de la „X Factor”, la sfârșitul lunii decembrie a anului 2016. Pe lângă admirația unei întregi țări, Olguța a primit și 100.000 de euro.

Virusul rețelelor sociale i-a lovit pe jurații X Factor. Horia Brenciu, acest inventator al Facebook-ului, cucerit ireme... Cofetarul Petrică a venit cu "X"-ul pe tort! Totul s-a oprit când a început să... cânte. Delia: "Ce gazel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x