Antena Căutare

Mara Munteanu aduce moda pe scena X Factor! Insă nu şi moda factorului X

Mara e de două ori inedită. În primul rând pentru ţinuta foarte fashion cu care poate defila pe orice podium şi în al doilea rând pentru că s-a pregătit pentru X Factor cântând în mijloacele de transport în comun!

Mara e de două ori inedită. În primul rând pentru ţinuta foarte fashion cu care poate defila pe orice podium şi în al doilea rând pentru că s-a pregătit pentru X Factor cântând în mijloacele de transport în comun!

Cu paşi mărunţi şi o atitudine cochetă, tânăra salută juriul zâmbind ştrengăreşte. Deliei îi place ce vede, dar observă o problema. "Foarte cool ţinuta, dar mi se pare că nu prea poţi să mergi". Mara mai face câţiva paşi pentru a-i demonstra contrariul şi spune că prietenele ai au ajutat-o să se îmbrace. "Ai stat în picioare până acum?", glumeşte Cheloo. "Ceva de genul", zice fata, păstrând acelaşi zâmbet curat.

Mara Munteanu. Delia tresare. Şi-a auzit numele de... soţie. Fata spune că lucrează ca expert evaluator la un ONG pe fonduri europene. Nu ştim cum se descurcă acolo, dar ştim sigur că e expertă în domeniul modei. Pe Cheloo îl interesează un singur lucru. Vede în ea o altă oportunitate de a mai sustrage nişte bani. "Aştept o donaţie". Tânăra nu se lasă. "Aştept să mi se mărească salariul", îi spune cu subînţeles. Lui Cheloo îi place răspunsul şi e nerăbdător să vadă ce a pregătit pentru ei.

"SIng it back", de la Moloko. Exact pe stilul ei. Începe să cânte. Destul de timid la început, dar pe parcurs îşi revine. Mişcă şepcuţa trendy de câteva ori şi reuşeşte să dezmorţească audienţa, primind nişte aplauze de încurajare. Însă juriul e bosmuflat şi dezamăgit.

"Nici cal, nici măgar... putea să fie bine, n-a fost nici rău", Delia nu ştie ce să zică. Cheloo se dă mai breaz, dar nici el nu prea are ce comenta. "Are o trompetă... votul meu este DA". Iar ultimul jurat cam strâmbă din nas: "Eu n-am fost foarte convins, îţi dau un NU". Acum, soarta ei se află în mâinile Deliei... de fapt, în mâinile publicului. El joacă un rol decisiv. "DAAA", se aude din spate. Jurata X Factor aprobă votul şi îi oferă şansa de a merge mai departe.

Mara e mulţumită şi atât de fericită încât o rupe la fugă în culise. Vezi, Delia, câte poate să facă în fustiţa aceea strâmtă?

Dolorouhi prrrr tiriri!!! O fată tra la la, cu toată vocea la ea!... Îmblânzirea rapperului: „Mulan” îi smulge zâmbete lui Cheloo și trei de DA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x