XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Marcel Roșca, fost concurent X Factor, interpretare de "nota 20"! Michael Bolton i-ar strânge mâna cu emoție pentru cover-ul piesei "Go the Distance"

 

Marcel Roşca a participat pentru a doua oară la "X Factor" și a reușit să ajungă până în finală, după ce, cu un an în urmă, a făcut parte din grupul Bravissimo, avându-l drept antrenor tot pe Horia Brenciu.

Atunci, vocile lor perfect acordate i-au lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte, o sală întreagă ridicându-se în picioare pentru a-i aclama. Noi o facem și de această dată, în fața unei interpretări sensibilie, fără urmă de ezitare.

Artistul și-a impresionat fanii cu un cover după piesa lui Micheal Bolton, "Go the Distance". Nu degeaba a făcut ravagii la X Factor cu vocea sa. "Bravo, băi, băiatule!", cum ar zice Ștefan Bănică.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe