Antena Căutare

Marcela, doamna care l-a sensibilizat pe Cheloo până la... ghips!

E sprintenă, puternică şi pusă pe cântat! De meserie, consultant financiar, dar unii ar zice că şi-a ratat cariera. Cheloo vrea să fie întreţinut. Din nou. Însă, de data asta nu-i merge

E sprintenă, puternică şi pusă pe cântat! De meserie, consultant financiar, dar unii ar zice că şi-a ratat cariera. Cheloo vrea să fie întreţinut. Din nou. Însă, de data asta nu-i merge

„Câştigaţi bine? Caut o femeie care să mă întreţină!”. Spre amuzamentul colegilor, femeia îi dă o replică memorabilă:  „Mai căutaţi!”. "În sfârşit, un răspuns bun", declară mulţumit Cheloo.

Dar hai să-i aflăm povestea. Pe scurt. A vrut să urmeze o carieră în muzică, însă părinţii i-au băgat repede minţile în cap. Un artist moare de foame, în accepţiunea celor care n-au trăit niciodată emoţia de a fi pe scenă. Dar talentul unui om născut pentru artă e păcat să fie irosit. E şi cazul Marcelei Enache.

În vârstă de 36 de ani, doamna consultant are toate atuurile unei cântăreţe de succes: voce zdravănă, frumuseţe, farmec pe scenă şi capacitate de a transmite emoţii. Îmbrăcată într-o rochiţă albă, scurtă, dantelată, pare o făptură fragilă, dar în ea se ascunde o forţă... şi factorul X. 

Alege o melodie grea, care ne întoarce mult în timp. Prin '86. "De-ar fi să vii", interpretată de regretata Mihaela Runceanu. Prin glasul ei aparte, reuşeşte să aducă un aer de nostalgie, iar publicul se face "piele de găină".

Juriul e plăcut surprins şi foarte darnic în verdicte pozitive. Dar mai întâi o ţin un pic pe jar pe doamna Marcela, care tremură de emoţii. Înainte de a-i acorda "DA", Bittman spune că i-ar fi dat un "NU" de încurajare şi doreşte să ştie dacă are un iubit, că prea a strigat cu pasiune "de-ar fi să vii". Dar n-are iubit, spre bucuria juratului.

Delia face acelaşi lucru. Îi dă un "DA" pentru "dragostea aceasta pentru iubire şi pentru iubirea pentru dragoste şi pentru forţa din glas". Iar Cheloo, de asemenea, e pus pe fapte bune, dar şi pe glume, evident: "Ai cântat extraordinar de frumos şi m-ai sensibilizat până la ghips".

Trei de "DA"! După o reverenţă elegantă, doamna Marcela se retrage, frumos, în bootcamp!

Alexandra merge pe mâna juraților... cu trei de DA!... Dolorouhi prrrr tiriri!!! O fată tra la la, cu toată vocea la ea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x