Antena Căutare

Marilyn Manson i-a dat de furcă! Florin Ristei nu a mai putut cânta două zile, după ce l-a imitat la „Te cunosc de undeva”

Câștigătorul celui mai recent sezon X Factor face o transformare de senzație, la „Te cunosc de undeva”, pe Antena 1. Ristei intră în pielea lui Marilyn Manson! Nu ratați momentul, sâmbătă, pe 22 martie!

Acest rol, cel mai greu de până acum pentru Florin Ristei, l-a solicitat la maximum pe tânărul artist. “Atitudinea personajului a fost foarte greu de dus. Și cu cântatul a fost dificil. Tonalitatea piesei era foarte joasă și mai aveam de reprodus și răgușeala din vocea originalului. Asta mi-a solicitat mult corzile vocale (n.n. Florin Ristei a cântat piesa “Personal Jesus”). Două zile după aceea nu am mai putut să cânt”, ne-a declarat Ristei.

Machiajul exceptional realizat de echipa condusă de Gabriela Crețan nu a fost greu de suportat de Florin Ristei, deși aproape două ore au fost necesare pentru realizarea lui. “Doar lentila albă mi-a creat mici probleme. Vedeam totul în alb cu acel ochi”, mai spune Florin.

Cum se descurcă Florin Ristei în postura lui Marilyn Manson, vedeți sâmbătă, 22 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x