Antena Căutare

Mata blanda canta bine. "Domnita" Ruxandra cucereste inimile romanilor

Ruxandra Maria Tomulesei, 17 ani, din Harlau, judetul Iasi. In vacanta cu cele mai bune prietene la mare, dar da "o tura" si pe la X Factor. Incurajata de amicele ei, face repetii si isi ia inima in dinti

Ruxandra Maria Tomulesei, 17 ani, din Harlau, judetul Iasi. In vacanta cu cele mai bune prietene la mare, dar da "o tura" si pe la X Factor. Incurajata de amicele ei, face repetitii si isi ia inima in dinti.

Are atitudine de "domnita", intra in scena si vrea sa arate ca traieste muzica la puterea X'. "Cant de cand ma stiu", spune adolescenta.

Juratilor le vine o idee si o provoaca... sa-i caracterizeze. Astfel, in opinia tinerei "domnite" Ruxandra, Dan Bittman este "stilat si prezentabil", Delia, "o pisicuta caci are ochi de felina", iar Cheloo... Cheloo e "un motanel". A reusit sa-l enerveze!

Trebuie sa mai si cante ca doar nu a venit sa vorbeasca si sa plece acasa. Jennifer Hudson-I'm changing. Parca n-ar avea 17 ani, o voce prea bine pregatita, iar juratii Delia si Bittman o aplauda, in picioare.

Le-a placut la maximum si cred ca de astfel de viitori artisti are nevoie Romania. "Te-am ascultat cu atentie. Esti prima fata din concurs care m-a facut sa am pielea de gaina", a exclamat Dan Bittman.

Trece in etapa urmatoare, iese din scena, emotionata si se impiedica... Dar a dovedit pe deplin ca "mata blanda zgarie rau"! Si nu la timpane ne referim...

Martianul ne convinge ca Pisy e obraznica si pleaca acasa. Cu trei de "DA"... “Pe scena X Factor s-a nascut un star”: Ilegal de frumos, teribil de talentat, Alex Simion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x