Antena Căutare

Max Fall, un jurist fără studii muzicale, convins că trebuie să câștige ”X Factor”!

Max Fall, un jurist fără studii muzicale din Chișinău, este convins că trebuie să câștige ”X Factor”, așa că se află deja la a doua apariție în fața juraților.

Max Fall, un jurist fără studii muzicale din Chișinău, este convins că trebuie să câștige X Factor, așa că se află deja la a doua apariție în fața juraților.

”Vreau să mă audă lumea, eu cred că am ce spune”, mărturisește Max Fall, care a cântat prima dată pe scena ”X Factor” în urmă cu doi ani. ”Nu am ajuns în Gale, de data aceasta sper să fie cu mai mult noroc. Cu trupa Up town nu am mai continuat atunci, după concurs fiecare a mers cu proiectul său, eu am acum o altă trupă”, a mai spus tânărul.

Între timp, acesta nu a stat degeaba! Anul trecut a ieșit pe locul 6 la preselecția Eurovision din Moldova, a trecut de audițiile ”X Factor” Ucraina, aceasta în ciuda faptului că are pregătire de jurist. ”Am cântat în corul şcolii, mergeam la cercul de actorie, iar la lecţiile de muzică luam doar note bune. Atât. Nu am studii muzicale pentru că părinţii au vrut să am o profesie. Eu am ales Dreptul, facultate pe care am şi absolvit-o, dar după ce la 18 ani am primit în dar o chitară, planurile mele s-au schimbat”, povestește Max. Talentul este însă o moștenire primită de la mama sa, care în tinerețe a făcut muzică și actorie.

Cum va merge cea de-a doua reprezentație a lui Max Fall, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”.

A adus NEBUNIA pe scena X Factor România! Momentul lui Jeremy Ragsdale, unul dintre cele mai bune din istoria concursulu... Poveste impresionantă a unei concurente ”X Factor”: ”Părinții m-au abandonat pentru că nu am fost băiat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x