Antena Căutare

Medic, contabil, pilot și nu în ultimul rând... o voce cu factor X. Mike Obinna, nigerianul care tratează inimi cu... muzică!

Chigbundu Michael Obinna sau, mai pe scurt, Mike Obinna s-a născut în Nigeria, iar pentru că tatăl său este episcop, și el, și cei trei frați mai mari ai săi, au crescut cu muzica de cor alături și înconjurați de multe cărți. Cu toate acestea, fiii pastorului au ales meserii cât se poate de practice, de la contabil, la pilot. Cât despre Mike, acesta a venit în România în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a studia la Facultatea de Medicină din Timișoara

Chigbundu Michael Obinna sau, mai pe scurt, Mike Obinna s-a născut în Nigeria, iar pentru că tatăl său este episcop, și el, și cei trei frați mai mari ai săi, au crescut cu muzica de cor alături și înconjurați de multe cărți.

Cu toate acestea, fiii pastorului au ales meserii cât se poate de practice, de la contabil, la pilot. Cât despre Mike, acesta a venit în România în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a studia la Facultatea de Medicină din Timișoara.

În prezent, Mike Obinna lucrează ca radiolog la o clinică privată și, pe lângă timpul petrecut alături de pacienții săi, încă studiază și se pregătește pentru supraspecializări. Cu toate acestea, se pare că, nici după atâția ani, nu a uitat de pasiunea sa pentru muzică. Ca urmare, Mike și-a compus o ținut extrem de șic, și-a asortat cămașa albă cu o curea cu bretele din piele, și a decis să se supună scrutinului celor patru jurați.

Se spune că talentul artistic ți-l oferă divinitatea, iar Mike este exemplul clar că vocea e un cadou de la Dumnezeu. Piesa aleasă de Mike a fost una perfectă. Boyz II Men a fost una dintre trupele americane cu un succes fulminant, iar piesa ”I'll Make Love To You” este un hit fredonat și astăzi de milioane de oameni.

Așa că, rețeta odată stabilită i-a fost de mare ajutor nigerianului care a reușit să convingă cele patru vedete să aibă un discurs pozitiv la adresa lui.

Ce ochi și ce poveste! Narcisa Stănescu: ”M-am măritat pentru că așa este tradiția la noi. Am fost promisă lui de la vâr... Concurenta care vorbește chinezește. La propriu!!! Melina a vorbit ce-a vrut, iar jurații au înțeles... nimic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x