Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Totul despre căsătorie, cu Mihai Bendeac: „E o chestie pe care nu o încurajez, asta cu căsnicia...”

Interviu spectaculos cu Mihai Bendeac! Celebrul actor a fost provocat să vorbească despre căsătorie! A făcut declaraţii incendiare, dar şi un gest suprinzător pentru fata care i-a atras atenţia brusc.

Interviu spectaculos cu Mihai Bendeac! Celebrul actor a fost provocat să vorbească despre căsătorie! A făcut declaraţii incendiare, dar şi un gest suprinzător pentru fata care i-a atras atenţia.

Este mare petrecere în familia „X Factor”! BOMBA Bella Santiago s-a căsătorit, iar Mihai Bendeac nu a putut lipsi de la marele eveniment. O postură oarecum stânjenitoare pentru actorul care nu se declară un fan al căsătoriei.

„E foarte ciudat...e o chestie pe care nu o încurajez, asta cu căsnicia. Cred că oamenii pot să trăiască fericiți și fără un act”, a explicat Mihai Bendeac.

„În cazul în care nu se sfârșește cu un divorț”, Bendeac se bucură pentru toți cei care au curajul să spună marele DA, dar încearcă să evite, de fiecare dată când este posibil, participarea la nunți.

„Evit să merg la nunți, simt că mi se ridică părul pe spate. Ultima a fost acum vreo șapte, opt, ani.”

sursa: antenastars.ro

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro