XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Misterul Carla's Dreams a fost elucidat! Florin Tamârşi, cel mai emoţionat concurent de la "X Factor", are o teorie interesantă!

 
+2 click pentru
galerie

Venit împreună cu fratele lui, Florin Tamârşi are 19 ani şi este student la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Noi credem că a fost cel mai emoţionat concurent care a urcat, până acum, pe scena "X Factor". Ce ziceţi?

Pentru Florin, pasiunea pentru muzică a venit dintr-o joacă: "Am început să fredonez melodiile mele favorite şi prietenii mi-au zis că vocea mea sună bine. Aşa că am hotărât să vin la X Factor, să îmi încerc norocul."

Emoţiile se văd de la un kilometru. Cei din platou au făcut tot ce le-a trecut prin minte pentru a-l mai relaxa. A fost întrebat ce sfaturi ne-ar da, ca economist : "Păi, să faceţi economii!"

Dar emoţiile nu l-au părăsit. nici ajutorul primit de la Delia nu l-a ajutat. Unii ar spune că mai mult l-a încurcat. 

Ce părere aveţi?

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI