Antena Căutare

Moment emotionant pentru Iulia Manolache: si-a revazut tatal natural, cel care a parasit-o cand avea 4 ani

Iulia Manolache a trait momente intense pe scena X Factor, in a treia gala live X Factor. Dupa ce l-a avut alaturi pe scena pe tatal ei adevarat, cel care a crescut-o, tanara a avut parte de o mare surpriza: tatal ei natural, care a plecat cu multi ani in urma, a venit in direct, la X Factor.

Moment emotionant pentru Iulia Manolache: si-a revazut tatal natural, cel care a parasit-o cand avea 4 ani Galerie
I s-a prezentat tatalui natural: "Iulia ma numesc!"

Povestea Iuliei Manolache este una emotionanta. Ea a dezvaluit pentru camerele de luat vederi situatia mai neobisnuita din familia sa. "Am un al doilea tata. Ma iubeste si ma creste de la 4 ani, atunci cand cel natural m-a parasit", spune tanara. De atunci, ea nu a mai avut niciun contact cu tatal ei, care momentan este stabilit in Portugalia.

Atunci cand era mica, i-a fost greu sa inteleaga ce inseamna un divort, iar pentru ca isi dorea foarte mult sa fie alaturi de tatal ei, la 4 ani a plecat de acasa pentru a merge la el. "Am stat ceva timp, asa ca mama a inceput sa ma caute pe strazi". S-a speriat atat de tare, incat, de atunci "nu mi-a mai trebuit sa plec de la ea", spune Iulia.

Barladeanca recunoaste ca si-ar dori sa il revada pe tatal ei natural. "As vrea sa ma contacteze. Sa-i spun vreo doua, ca de la fiica la tata", spune ea, ranita evident de gestul parintelui sau.

Vezi in galeria VIDEO momentul revederii cu tatal ei natural!

Insa atunci cand vine vorba despre cel pe care il iubeste, Iulia nu lasa loc de indoiala: "El este tatal meu adevarat!", spune ea, aratand spre cel care a crescut-o, a ajutat-o in viata si i-a fost alaturi. "Stiati cat de mult va iubeste acest copil?", intreaba, emotionat, Razvan. "Da, stiu, pentru ca am ajutat-o sa treaca peste toate greutatile", spune tatal adevarat al Iuliei, mandru peste poate de nivelul la care a ajuns copila de doar 16 ani cu cariera sa. "Mai rar un tata asa!", spune roscata.

Dupa un moment emotionant pe scena cu cel care a crescut-o, Iulia are de infruntat o surpriza: tatal ei natural a facut eforturi pentru a veni pe scena X Factor, sa o cunoasca (din nou) pe fiica sa. Prima reactie a tinerei? Un zambet amar. E de inteles, avand in vedere situatia. El este omul care a parasit-o care avea doar 4 ani si o contacteaza abia acum, cand a devenit cunoscuta de o tara intreaga.

Iulia a avut cateva replici dure la adresa lui Raul, asa cum i s-a si adresat. La final, tanara a dorit sa clarifice lucrurile: "Tu esti tatal meu in acte, dar el e tatal care m-a crescut. El e tatal meu adevarat!".

Vezi in galeria VIDEO momentul revederii cu tatal ei natural!

Si alti concurenti au avut parte de surprize in a treia gala live X Factor!

Citeste si I-au adus Fermierului perechea: Ea vrea sa "cultive talent impreuna", Dragos, " sa sape la gradina"!

CIteste si O bunicuta cu factorul X: i-a compus nepoatei, Nati politista, o poezie!

I-au adus Fermierului perechea: Ea vrea sa "cultive talent impreuna", Dragos, " sa sape la gradina"... A intrat pe scena X Factor ca o regina: Alexis Jordan!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x