Antena Căutare

Moment fantastic pe scenă! George Secioreanu l-a fermecat pe Horia Brenciu cu glasul lui: "Ai cele mai multe tehnici vocale"

Atunci când talentul curge prin vene, nimic nu poate sta în calea succesului! George Secioreanu s-a născut să fie star şi vrea ca soarele să apară şi pe strada lui.

Atunci când talentul curge prin vene, nimic nu poate sta în calea succesului! George Secioreanu s-a născut să fie star şi vrea ca soarele să apară şi pe strada lui.

Povestea sa este simplă. Respiră, mănâncă şi devorează muzică. George cântă de când se ştie, îi place să se joace cu vocea şi se bucură de susţinere din partea persoanelor dragi. Pe scurt, are tot pachetul!

A venit la X Factor hotărât să facă spectacol. Încet, dar sigur, apare în faţa juraţilor şi lasă talentul să vorbească în numele lui. A ales piesa "Earned It", de pe coloana sonoră a filmului "Fifty shades of Grey". E preferatul lui, aşa că se simte ca peştele în apă, iar publicul apreciază asta din prima secundă.

"Ce ai prezentat tu astăzi se poate numi Fifty shades of George. Cred că ai arătat cele mai multe tehnici vocale pe care le-am auzit la toţi concurenţii la un loc. Le-ai pus pe toate în vocea ta", i-a spus Horia Brenciu.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că merită să fie aici, pe scena X Factor, în lumina reflectoarelor. Bravo, George!

"M-am născut pentru muzică!" Antinia își dorește să ridice o sală întreagă în picioare, care să-i strige numel... "I like your cușma!" Andrei Ioniță, moldovanul patriot care cucerește sala de la X Factor cu un cântec manifes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x