Antena Căutare

Moment fierbinte pe scena X Factor. Alex, dentistul HOT, le-a oferit juraților un număr de striptease în toată regula! Va apărea la "Insula iubirii"?

Popovici Ioan Alexandru are 21 ani şi este din Iaşi, a venit la X Factor să câştige marele premiu. Hotărât, nu glumă, a venit să facă impresie.

Popovici Ioan Alexandru are 21 ani şi este din Iaşi, a venit la X Factor să câştige marele premiu. Hotărât, nu glumă, a venit să facă impresie.

În prima gală din sezonul6 "X Factor", tânărul a interpretat melodia lui Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars... spre deliciul privitoarelor? De ce? Ei bine, veți vedea, dar nu înainte de a face cunoștință cu sexy solistul nostru.

Alex, student la tehnică dentară, a renunțat la haine și, cu mișcări languroase, a dansat provocator la bustul gol. Și se pare că momentul lui nu a trecut neobservat de ochii atenți și examinatori ai Deliei.

Relaxata si placut surprinsa de masculul sexy din fata ei, si-a pus linistita picioarele pe birou și, cu o privire parca hipnotizată, a inceput sa fredoneze câteva versuri… suuugestive ale piesei ”Uptown Funk”.

Iar reacția lui Horia Brenciu a fost pe măsură. Prins de eufooria momentului, simpaticul jurat l-a întrebat pe Alex de ce nu merge la „Tempation Island – Insula iubirii”. Numai că la răspunsul lui chiar nu s-ar fi așteptat. Se lasă cu propuneri… indecente?

„Numai dacă veniți și dumneavoastră”, i-a spus concurentul. Jurizarea lui Horia pentru acest moment va rămâne în istoria show-lui „X Factor”.

Cu vocea, talentul și show-ul pe care l-a făcut, juriul a decis că merită să se califice în următoarea etapă X Factor. "Magic Mike de România" merge mai departe, continuând să viseze la marea finală! A primit 3 de DA!

"Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!" Oaie Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei "Da, mamă!&... A pășit pe scena X Factor, fără gânduri mari, și ne-a lăsat mască! Interpretarea de excepție cu care Radu a ridicat juri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x