Antena Căutare

Momente emoționante pentru Horia Brenciu. Artistul și-a revăzut colegii de liceu, după 26 de ani: "Liceul Andrei Șaguna, clasa XII E, promoția 134"

Horia Brenciu rămâne un veritabil sensibil. Artistul a picat în butoiul cu melancolie, după reuniunea de clasa cu ai săi colegi din liceu. Emoţionat, a postat o fotografie care aminteşte de timpurile trecute. Dulce revedere!

Horia Brenciu rămâne un veritabil sensibil. Artistul a picat în butoiul cu melancolie, după reuniunea de clasă cu ai săi colegi din liceu. Emoţionat, a postat o fotografie care aminteşte de timpurile trecute. Dulce revedere!

"Amintirile ne unesc și ne fac mai puternici! Cu fiecare an revederea e şi mai frumoasă. Iată-ne și după 26 ani. Liceul Andrei Şaguna, clasa XII E, promoția 134! Anul ăsta v-ați întâlnit cu ai voştri colegi?", a scris Horia pe Facebook.

Dacă la X Factor, de multe ori, l-aţi văzut cu lacrimi în ochi, de data asta artistul este tot un zâmbet, răsărind din spatele grupului. Ziceţi voi că nu e simpatic, Horia al nostru!

Delia şi-a făcut bagajele şi a plecat într-o altă destinație de vis. Jurata de la X Factor a plecat să se răsfețe în Myk...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x