XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Momente INCREDIBILE la audițiile X Factor. O concurentă DEZBRĂCATĂ l-a fugărit prin sală pe unul dintre jurați!

 

Unul dintre cele mai șocante momente oferite de audițiile X Factor a avut-o în prim plan pe sosia celebrei Britney Spears. Ajunsă în fața juraților cu o costumație de-a dreptul obscenă, concurenta a făcut unele gesturi de-a dreptul incredibile.

Întregul episod s-a consumat în timpul audiențelor de la X Factor UK, acolo unde printre jurați se numără și fostul Take That, Gary Barlow, iar printre aspiranți o anume Lorna Bliss, o copie puțin mai trecută a celebrei Britney Spears.

Între cei doi a avut loc un moment absolut savuros, blonda fugărindu-l la propriu pe Gary pentru al îmbrățișa. Doar că artistul și-a dat seama rapid de intențiile Lornei și a zbughit-o prin sală, evitând astfel o confruntare directă cu pasionala domnișoară acoperită doar de niște chiloți minusculi. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe