Antena Căutare

Momentul Ralucăi Răducanu a ajuns la X Factor Global: „Nu am cuvinte să vă spun ce emoție m-a cuprins”

Raluca Răducanu a fost senzația celei de-a doua zile de audiții la X Factor 2018

Raluca Răducanu a fost senzația celei de-a doua zile de audiții la X Factor 2018. Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, tânăra a imprimat o cu totul altă emoție piesei ”Every Breath You Take”, făcându-l pe Carla's Dreams să spună ”Da” după doar câteva secunde de la începerea momentului live.

Momentul nu a făcut furori doar printre membrii juriului de la X Factor România, fiind preluat și de X Factor Global, bucureșteanca de 26 de ani fiind lăudată pentru reușita sa fabuloasă.

Emoționată, Raluca a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care-și exprimă recunoștința pentru șansa care i-a fost oferită de către show-ul difuzat în fiecare marți de Antena 1: „Nu am cuvinte sa va spun ce emotie m-a cuprins cand am vazut ca momentul meu a fost preluat de X Factor Global!”

Bella Santiago a deschis drumul către X Factor Global

Bella Santiago din trupa Jukebox a avut o apariție memorabilă și „fierbinte” la „X Factor”, unde a încântat pe toată lumea cu frumusețea și talentul ei.

Artista originară din Filipine, în vârstă de 28 de ani, a interpretat melodia „Bang Bang” a cântăreței Jessie J.

De asemenea, momentul său a fost difuzat pe X Factor Global în urmă cu câteva zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

X Factor. Sezonul 8. Ediția 5. După ce juriul s-a certat pe voturi, Brenciu a readus la audiții o concurentă... Horia Brenciu, emoționat de versurile unui rapper adolescent de pe scena X Factor: ”A atras atenția asupra unui lucru p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x