Antena Căutare

Monica Sannino, pentru prima oară în braţele mamei sale biologice! Emisiunea “Acces Direct” lider incontestabil de audienţă

Emoţii extraordinare ieri în platoul Acces Direct, acolo unde Monica Sannino, concurenta X Factor venită tocmai din Italia şi-a strâns pentru prima dată în braţe mama bilogică

Emoţii extraordinare ieri în platoul Acces Direct, acolo unde Monica Sannino, concurenta X Factor venită tocmai din Italia şi-a strâns pentru prima dată în braţe mama bilogică. Monica a fost adoptată atunci când era foarte mică, de o familie de italieni, Elvira şi Roberto, care au crescut-o cum nu se poate mai bine, dar fata spune că dintotdeauna a simţit în inima ei că nu sunt părinţii ei, mai ales că nu semnănau din punct de vedere fizic. Momentul în care a aflat că a fost adoptată a zdruncinat-o teribil şi de atunci, susţinută de părinţii adoptivi, a început să îşi caute mama.

Greu încercată de viaţă, fără un acoperiş deasupra capului, fără bani şi fără nicio speranţă la o viaţă mai bună, Aurelia Anghel a fost nevoită să îşi dea fiica spre adopţie. „Ştiam cui am dat-o, mi-au promis că vor avea grijă de ea, să aibă tot ce îi trebuie, nu o să sufere de nimic. Nu am avut o casă. Dacă aveam, o ţineam aici, cu ceapă, cu mămăligă. 20 de ani am plâns după ea. N-am putut să mi-o iert niciodată. A fost ca şi cum ai face o crimă, deşi mă gândeam că poate ea e mai bine decât toţi copiii mei. Am zis, poate o vrea Dumnezeu vreodată să mi-o aducă, să o văd, să o strâng în braţe şi să îmi cer iertare. Eram atât de săracă, nu aveam nici cu ce să mă încalţ”, a povestit mama Monicăi cu lacrimi în ochi în platoul Acces Direct.

În momentul în care echipa emisiunii “X Factor” a găsit-o pe Aurelia, aceasta nu şi-a putut stăpâni emoţia şi a strigat pur şi simplu: „Erai amărâtă la mine, mamă, dacă nu te dădeam, mămico. Prinţesa lu mama!”. Bolnavă de cancer şi cu grave afecţiune la inimă şi rinichi, Aurelia este foarte bucuroasă că a reuşit să îşi strângă copilul la piept. Monica a înduioşat o ţară întreagă prin cuvintele ei: „Vreau să o aplaudăm pe Aurelia, pentru că prin gestul ei, m-a ajutat şi pe mine, dar şi pe mama Elvira şi pe tata Roberto. Când au aflat că vreau să îmi cunosc mama, au fost persoane de o mare onoare, m-au susţinut şi nu pot decât să îi iubesc la infinit pentru că au fost fericiţi pentru mine!”.

O ţară întreagă a trăit alături de Monica şi Aurelia emoţiile primei întâlniri mamă-fiică, emisiunea „Acces Direct” impunându-se ca lider detaşat de audienţă, pe toate segmentele de public. În minutul de maximă audiență al emisiunii, atins la 17:55, Antena 1 obținea pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani un vârf de audiență de 7,2 puncte de rating și 34,6 procente din cota piață, în vreme ce următorul clasat, Pro Tv, obținea tot atunci numai 2,9 puncte de rating și 14,1 % cota de piață.

Românii au preferat să urmărească “Acces Direct”, astfel că emisiunea prezentată de Simona Gherghe a fost lider absolut de audiență ieri pe toate targeturile. Așa se face că la nivelul publicului comercial cu vârste curpinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie 5,4 puncte de rating și 25,3 procente din cota de piață, pe locul al doilea clasându-se Pro Tv cu 3,7 puncte de rating și 17,4 % cota de piață. Şi pe publicul din urban, Antena 1 a condus cu o medie de 6,8 puncte de rating și 25,7 % cota de piață, dublul faţă de locul second, Pro Tv, ce înregistra atunci o medie de 3.3 puncte de rating și 12,4 % cota de piață. Antena 1 a fost lider și la nivelul întregii populații a țării, cu o medie de 5,4 puncte de rating și 23,9 % cota de piață, urmată de Pro Tv cu 3,4 puncte de rating și 15,2 procente din cota de piață.

Astăzi, povestea continuă la „Acces Direct”, de la ora 17:00. Fraţii Monicăi vin să o cunoască, iar părinţii adoptivi vor să o îmbrăţişeze pe femeia care a avut încredere să îşi lase fiica pe mâinile lor. Întreaga familie a Monicăi se reuneşte în exclusivitate, în platoul Acces Direct, iar în această seară, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări un nou episod al super show-ului “X Factor”, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 U, All Urban si National
Perioada 25 septembrie 2014

Veronica Fermecătoarea revine pentru a patra oară la X Factor! Momentul SENZAȚIONAL e azi, de la 20:30, la Antena 1... EMOȚIONANT! Monica Sannino și-a cunoscut mama, la Acces Direct! Ce i-a transmis femeii care a abandonat-o!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x