Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mos Nicolae a ajuns si in casa X Factor. Tudor Turcu le-a pregatit o surpriza concurentilor

Cei sapte concurenti ai celui mai spectaculos talent-show din Romania, X Factor, s-au pregatit si ei saptamana aceasta de Mos Nicolae.

Concurentii X Factor au sarbatorit si ei de Mos Nicolae

Desi se afla in febra pregatirilor pentru editia de sambata a concursului, Ioan Man, Tudor Turcu, Dragos Udila, Natalia Selegean, Ioana Anuta, Iulia Manolache dar si trupa RED, au reusit sa se deconecteze si s-au bucurat de sarbatoare.

In casa X Factor, mosul a fost Tudor Turcu. El le-a facut colegilor o surpriza de zile mari: a pregatit cel mai dulce “Mos Nicolae”, din vata de zahar, nuca si mar copt. Dupa o zi intreaga de munca, starurile de la X Factor au uitat pentru o seara de stresul concursului si al repetitiilor si s-au bucurat ca niste copii de surpriza lui Tudor.

Dupa Alesha Dixon, Loreen, Alexis Jordan si o seara romaneasca in compania Stelei Enache, Margaretei Paslaru si a trupelor Class si Parazitii, o noua vedeta a muzicii internationale isi va face aparitia pe scena X Factor. Bonnie Tyler, cea mai buna voce rock feminina a tuturor timpurilor, le-a pregatit romanilor o seara de senzatie.

La inceput, au fost 15. Acum, au ramas in competitie doar sapte. Telespectatorii isi vor putea sustine preferatii prin SMS la 1313 si saptamana aceasta, dupa ce Razvan si Dani anunta deschiderea liniilor de vot.

Nu uita! A cincea gala X Factor va fi difuzata SAMBATA, 8 decembrie, de la 20.30, la Antena 1!

Impatimitii fotbalului vor putea urmari duminica aceasta, de la 20.00, la Antena 1 confruntarea dintre CSMS Iasi si Dinamo.

Video