Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Muzica reggae si ritmuri tribale in noul single semnat de jurata X Factor, Delia - "Africana"

Jurata X Factor are parte de unul dintre cei mai plini ani din viata ei. Dupa ce vara aceasta a strabatut tara in lung si in lat in cautarea factorului X, Delia are parte de o toamna la fel de fierbinte. Se va casatori religios la jumatatea lui septembrie, urmand ca intr-o pauza de filmari de la X Factor, sa plece in luna de miere in Africa. Culmea este ca si noul ei single se intituleaza tot "Africana", semn ca taramul exotic ii serveste si ca sursa de inspiratie.

Anul acesta, jurata X Factor se afla pe culmile succesului, iar lucrurile par sa ii mearga de minune pe toate planurile. Desi a avut o vara plina, cu auditiile X Factor si cu nunta sa, Delia nu si-a neglijat nicio clipa cariera muzicala.

Dupa single-uri de succes precum "Omadeo" sau "Wuella Wuella", care au urcat rapid in topurile muzicale, artista le-a pregatit fanilor o noua melodie - "Africana".

Dupa cununia religioasa care va avea loc pe 16 septembrie, intr-o pauza de la filmarile X Factor, Delia si sotul sau Razvan vor pleca in luna de miere, chiar pe continentul african.

Video