Antena Căutare

Nadir le-a oferit fanelor sale o seara de neuitat: trandafiri, serenada si o cina superba

Nadir Tamuz, supranumit “idolul gospodinelor” de la X Factor, le-a pregatit aseara fanelor lui o sesiune de cooking, chiar in casa X Factor. Nadir si-a invitat fanele sa il cunoasca personal si sa decopere si o alta latura a sa, iar fetele s-au grabit sa ii lase mesaje pentru a-l putea intalni si pentru a vizita casa X Factor.

Nadir le-a oferit fanelor sale o seara de neuitat: trandafiri, serenada si o cina superba Galerie
Nadir si-a luat rolul de "idol al gospodinelor" in serios

Daca tot a primit apelativul acesta, Nadir s-a gandit sa le ofere fanelor sale posibilitatea de a vedea daca isi merita sau nu titlul de “idolul gospodinelor”. Astfel, a venit cu ideea de a organiza o sesiune de cooking pentru fanele sale de pe Facebook si a indraznit sa le faca propunerea producatorilor show-ului X Factor. Fara sa stea pe ganduri, echipa a venit in intampinarea dorintei lui Nadir, astfel ca aseara, dupa repetitii, Nadir a intrat in bucataria casei X Factor.

Zeci de tinere i-au lasat mesaje, insa Nadir a ales doar cateva. Si pentru ca surpriza sa fie completa, Nadir le-a asteptat pe fete cu flori, le-a gatit, a raspuns intrebarilor lor si, la final, le-a si cantat.

In vreme ce fanele au fost super incantate de oportunitate, o parte dintre fetele din casa nu au vazut cu ochi buni gestul lui Nadir, dorindu-si toata atentia idolului femeilor doar pentru ele.

Cum a decurs vizita fanelor lui Nadir in casa X Factor, telespectatorii vor vedea duminica, de la 20.30, in timpul galei live X Factor. In cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro au mai ramas 11 concurenti, dupa ce duminica trecuta Delia a pierdut doua trupe.

EXCLUSIV: Interviu cu Loreen, castigatoarea Eurovision 2012: “Vrei sa ai succes? Nu face compromisuri”... Jurat X Factor la curtea Reginei Angliei: Gary Barlow a devenit Ofiter al Imperiului Britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x