Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Natalia: Dovada vie ca Politia Romana nu angajeaza pe pile!

Natalia Salagean vrea ca bunica sa sa o vada in finala. Iulia zice ca daca a ajuns pana aici e pacat sa nu mearga si mai departe. Engi Csaba doreste sa fie deportat in ...gale iar lui "Mick Jagger" Cheloo ii cere "atitudine de vultur"

Greu de crezut! La Doftana, Politia Romana da teste cu Cheloo si Bitza

Natalia, doamna agent care-l lua la...bataie pe Cheloo la auditii, e prima. Bunica, cea mai mare sustinatoare a sa, are 80 de ani si o vrea in gale. "Ce ar spune tot satul, Varaseni, daca as ajunge acolo"...Ataca "Black Velvet", Alannah Myles. Piesa la care multi si...multe am plans. N-o face rau. Bitza si Cheloo dau concluzia. "Avem in fata dovada vie ca Politia Romana nu angajeaza pe pile"...

Iulia Glavan pare cea mai linistita. Termina de cantat, dar Bitza are ceva obiectii. "E ok ce-ai facut, dar trebuia sa ai grija la emotii. Ele fac parte din viata omului de pe scena".

Engi Csaba rade. Isi aduce aminte de auditii, unde Cheloo i-a dat "NU". A primit Seal, "Kiss for..."Inainte de a incepe, e intrebat unde doreste sa fie deportat daca tot a trecut pe la Doftana. Da un raspuns de zile mari: " In gale!". Din pacate, e putin cam nesigur si asta se simte si de acasa, din fotoliu, fara a fi Mozart....

Tudor Turcu, "Mick Jagger" cum l-am alintat, recunoaste ca are emotii. Sau ca a avut. La auditii a reusit performanta de a "rezolva" o sticla plina cu apa in 30 se secunde. I se cere "atitudine de vultur". Merge pe Joe Cocker. "Daca mama ar auzi ca am trecut mai departe, ar intra in stare de soc", zice. Asa ca nici nu stie ce ar fi mai bine: sa mearga mai departe ori ba?


Video