Antena Căutare

Natalia Selegean, fostă concurentă X Factor, a avut o vacanţă de vis în Delta Dunării! S-a distrat într-un loc superb din România

Artista Natalia Selegean, finalista X Factor, s-a bucurat de câteva zile de relaxare în Delta Dunării, un loc extraordinar de frumos şi relaxant.

Artista Natalia Selegean, finalista X Factor, s-a bucurat de câteva zile de relaxare în Delta Dunării, un loc extraordinar de frumos şi relaxant.

“Am fost în Murighiol pentru prima dată. A fost o experienţă de neuitat să vedem frumuseţile Deltei Dunării şi să ne bucurăm un weekend întreg de numeroase preparate bazate exclusiv pe peşte, reţete tradiţionale gătite chiar de localnici. Cuvintele nu sunt îndeajuns pentru a lăuda acest loc. Cu siguranţă ne vom întoarce!”, a declarat frumoasa artistă.

Natalia Selegean e pe ritm de street dance! Fosta concurentă X Factor e implicată într-un proiect fabulos

Cel mai nou single al artistei se numește My vow. Pentru aceastră piesă a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler.

Le curge muzica prin vene! Natalia Selegean, Ioana Anuţa şi alţi artişti de la X Factor au colindat oamenii la metrou

A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti, unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

Pentru a o asculta pe Natalia Selegean vizitați canalul său de Youtube şi pagina personală de Facebook.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x