XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Natalia Selegean, fosta finalistă X Factor, a petrecut o vacanță de vis la schi

 
+4 click pentru
galerie

 Finalul de an a găsit-o pe frumoasa artistă în sânul familiei bucârându-se de toate tradițiile de Crăciun respectate întocmai la Oradea. Începutul noului an nu a fost deloc mai prejos. Natalia Selegean s-a bucurat din plin de o superbă vacanță la schi în Austria alături de soțul său.

Cântăreața visa încă de la primul fulg de nea la schi, mai ales că practică acest sport de 6 ani deja. De data aceasta programul și planurile s-au legat brici. Finalista X Factor a petrecut 7 zile pe pârtie și s-a întors într-o formă grozavă pregătită de noile proiecte muzicale. Concluzia vacanței sună pe scurt astfel: ”anul acesta m-am autodepășit! Am coborât aproape în fiecare zi la baza pârtiei după închiderea pârtiilor.”, declară orădeanca.

Anul acesta am decis să nu ratăm excursia la ski cu atât mai mult cu cât ne place atât mie cât și soțului meu acest sport. După sezonul de iarnă cu multe evenimente și muncă, ne-am răsfățat cu 7 zile în care am profitat la maxim de zăpadă, pârtii, de peisajele care îți taie respirația din mulții Alpi în zona Zillertal - Austria”, povestește Naty.

Am rămas impresionată văzând că acolo de la vârste atât de fragede, aproximativ 3-4 anișori, copii încep acest sport, ba chiar mai mult am întâlnit pe pârtie familii de la bunic la nepot! Minunat!

Ne-am făcut prieteni noi, printre care și români, am avut parte de vreme frumoasă, am mai și căzut, ne-am ales și cu câteva vânătăi și am gustat din bucatele tradiționale austriece, a fost de vis”, își amintește cu drag cântăreața.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. Nati a lansat două single-uri în colaborare cu echipe profesioniste şi mai multe cover-uri. Artista s-a mutat de la Oradea în Bucureşti, unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

Pentru a o sculta pe Natalia Selegean vizitați: https://www.youtube.com/user/nataliaselegean1

Pentru a-I urmări activitatea vizitati: https://www.facebook.com/pages/Natalia-Selegean-Official/

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe