Antena Căutare

Natalia Selegean - iata ce a cantat in finala!

Nati Selegean a intrat pe scena X Factor alaturi de cantareata Elena Gheorghe. Cele doua au cantat "Hallelujah", Nati demonstrand ca poate interpreta o melodie sensibila la fel de bine ca una rock.

Natalia Selegean - iata ce a cantat in finala! Galerie
NATALIA

Nati Selegean a intrat pe scena X Factor alaturi de cantareata Elena Gheorghe. Cele doua au cantat "Hallelujah", Nati demonstrand ca poate interpreta o melodie sensibila la fel de bine ca una rock.

Imbracata intr-o rochie albastru electric, Nati a adus speranta si iubire pe scena X Factor. S-a simtit credinta si emotiile specifice Craciunului in piesa lor, iar roscata Elena Gheorghe a sustinut-o la fiecare nota muzicala.

Dan Bittman a comparat-o pe Natalia cu Elena: "Au ce cauta impreuna pe scena". Delia le-a laudat pe amandoua, punctand faptul ca intr-adevar a fost un moment sensibil si potrivit serii.

Cheloo nu si-a putut ascunde incantarea pentru ucenica sa si pentru momentul la care a fost martor, desi a glumit pe seama colindelor si emotiilor care i le starneste.

Nu doar in Bucuresti publicul a aplaudat-o si i-a tinut pumnii Nataliei. Fanii ei s-au strans la Oradea, cu mic cu mare si o sustin, din jurul pomului de Craciun. Razvan, sotul ei, este sigur ca va fii marea castigatoare. Dar, a spus el, "mai ramane ca si Romania sa realizeze asta!".

Mami si buni stau cu sufletul la gura. "S-a nascut pentru a canta", zice mama ei. Desi, nici vocea mamei nu suna rau. A demonstrat-o in direct, dedicandu-i fiicei o doina: "Fata mamii asculta bine,/Dumnezeu e cu tine,/Si o sa faca cum vrea el/ Sa implineasca visul tau"!

Inainte sa urce din nou Natalia pe scena, Cheloo a admis ca "Natalia e cel mai misto concurent x Factor. La ea, am sesizat cele mai mari schimbari". Intr-adevar, Nati a evoluat enorm de la prima auditie si a aratat-o si in aceasta seara, alegand sa cante melodia care a adus-o in concurs "Holding out for a hero", piesa de la auditii, semnata Bonnie Tyler.

"Consider ca am inchis cercul in aceasta seara, reinterpretand acea piesa. Mi-a adus noroc in auditii", a spus Natalia la finalul piesei.

Inainte de a ne desparti de ea, temporar, Cheloo a spus lucrul la care se gandeau multi fani: "Politista a murit, traiasca Natalia! Sa o aplaudam cum trebuie!"

Poti sa o votezi pe Natalia la cu un SMS la 1313 cu textul "NATALIA", numai dupa ce Razvan si Dani dau START VOT!

Diana Cazan, Ingerul de la X Factor: "La Viflaim, colo-n jos"... Juratii "Top Chef" si "Te cunosc de undeva" au preferatii lor! Vezi care sunt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x