Antena Căutare

Natalia Selegean, sexy poliţista de la X Factor, a dezvăluit un truc de înfrumusețare cu rezultate garantate

Pentru că este sezonul rochiţelor şi al costumelor de baie, iar pielea are nevoie de o mai mare atenţie în zilele de vară, artista Natalia Selegean ne dezvăluie reţeta ei pentru un scrub de corp 100% natural, ideal pentru redarea fermităţii pielii.

Pentru că este sezonul rochiţelor şi al costumelor de baie, iar pielea are nevoie de o mai mare atenţie în zilele de vară, artista Natalia Selegean ne dezvăluie reţeta ei pentru un scrub de corp 100% natural, ideal pentru redarea fermităţii pielii.

“Îmi place să am grijă de pielea mea, mai ales vara, când este expusă mai mult soarelui, de aceea folosesc un scrub cu ingrediente naturale, pentru a elimina celulele moarte din straturile superficial ale pielii.

FOTO: Natalia Selegean, mai sexy ca niciodată! Imagini incendiare cu fosta concurentă de la X Factor

Acest scrub este foarte simplu de realizat: puneţi într-un recipient o ceaşcă de zaţ de cafea, o ceaşcă de zahăr brun, 2-3 linguri de ulei de măsline şi o linguriţă de coajă de lămâie rasă, iar apoi amestecaţi foarte bine. Zahărul şi cafeaua au rolul de a curăţa foarte bine pielea, uleiul de măsline de a o hidrata, iar coaja de lămâie îi conferă acesteia un parfum plăcut”, a dezvăluit Natalia Selegean.

Cel mai nou single al artistei se numește "My vow" şi a fost o colaborare între Natalia Selegean şi Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti, unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

Vezi AICI contul oficial de Youtube al Nataliei!

Pentru a-i urmări activitatea vizitaţi contul său personal de Facebook!

Afina Madoian, fostă concurentă X Factor, vrea să cucerească topurile! Piesa "The Rise" sună bine de tot... Galerie FOTO: Nicoleta Nucă, concert incendiar deasupra Casei Poporului! ”M-am simțit extraordinar să cânt pe acoperișul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x