XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Nicoleta Nucă face dezvăluirea momentului! Cine este noul său iubit

 
+2 click pentru
galerie

După o despărţire cu scântei, una dintre artistele cu cele mai bune voci din muzica românească iubeşte din nou. Când îmbracă Nicoleta Nucă rochia de mireasă și cine este noul său iubit?

Invitată în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, fosta concurentă de la „X Factor” a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul incredibile și astfel am aflat mai multe despre iubitul său, dar și despre calitățile pe care le apreziază cel mai mult la un bărbat.

E frumoasă, e talentată și e plină de surprize! Nicoleta Nucă a avut parte de decepții în dragoste și tocmai aceste situații au făcut-o pe artistă să devină mai matură și mai selectivă în ceea ce privește relațiile!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre Nicoleta Nucă!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI