Antena Căutare

NORD X: Flavia primeste declaratii de dragoste, iar baietii se antreneaza ca sa o apere, boxand!

In casa X Factor nu ai cum sa te plictisesti: unii canta, altii se antreneaza pentru box, altii fac declaratii de dragoste.

Galerie
Cativa baieti din casa X Factor isi declara sentimentele pentru Flavia de la NORD X

In casa X Factor nu ai cum sa te plictisesti: unii canta, altii se antreneaza pentru box, altii fac declaratii de dragoste.

La repetitiile pentru a doua gala live X Factor, Laurentiu, jumatatea masculina a trupei 2 B si Alex de la Station 4 au declarat ca le place de Flavia, blondina de la Nord X: "Imi place de Flavia, e o fata frumoasa, e cam mare pentru mine, dar tot imi place de ea", a marturisit Alexandru. Colegii sai de trupa au chicotit pe seama liceanului, marturisind ca lui ii plac toate fetele, fapt la care Alex a adaugat, zambind: "Toate sunt simpatice, au zambet frumos, au atitudine, sunt frumoase!". Laurentiu s-a multumit cu un comentariu simplu: "Imi place de ea", a marturisit, timid, tanarul.

Intrebata, la randul ei, ce parere are despre Alex, blonda a replicat: "E un baiat foarte simpatic, dar nu cred ca ne-am potrivi foarte bine". Desigur, asta nu i-a impiedicat pe cei doi buni prieteni sa glumeasca si sa se imbratiseze.

Oricum, Flavia este pe maini sigure, deoarece are un "bodyguard" de exceptie, de la care a invatat cateva trucuri. Colegul ei de trupa, Surany Botond, se incalzeste, practicand lovituri de box, sport pe care il practica de multi ani. Camerele de filmat l-au surprins, cand il invata pe Tudor Gliga, al treilea membru NORD X, cum sa se apere si sa atace, in acelasi timp.

"Eu incerc sa invat putina miscare, cum sa te aperi, cum sa eviti situatiile cu probleme", a declarat blondul, pentru care boxul reprezinta un mod de a se recrea si a-si relaxa mintea.

2 B: au renuntat la cearta, s-au pregatit intens pentru a doua gala live, dar...... CHELOO: "Extraordinar, idolul gospodinelor canta din ce in ce mai bine!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x