Antena Căutare

"Nu ma pupi, ramai fara par!". Vezi cum s-a razbunat iubita lui Raduly pe el!

Raduly Botond - un tanar pe cat de timid in viata de zi cu zi, pe atat de puternic pe scena. E micut de statura dar are o voce puternica, potrivita pentru rock, desi in spatele ei se ascunde un timid incurabil. Atat de timid incat actuala iubita, pe care o stie de la gradinita, i-a turnat aracet in par pentru ca nu a lasat-o sa il sarute.

Dan Bittman este singurul jurat-mentor X Factor care are inca toti concurentii in competitie. Printre acestia si Raduly Botond, un tanar pe cat de timid in viata de zi cu zi, pe atat de puternic pe scena.

E micut de statura dar are o voce puternica, potrivita pentru rock, desi in spatele ei se ascunde un timid incurabil. Atat de timid incat actuala iubita, pe care o stie de la gradinita, i-a turnat aracet in par pentru ca nu a lasat-o sa il sarute.

Raduly Botond a cucerit juriul si publicul X Factor inca de la auditii, cand a surprins pe toata lumea cantand dumnezeieste, deopotriva AC/DC si Puccini. Duminica trecuta, a aparut in prima gala live X Factor, cu piesa lui Adam Lambert, "Whataya want from me?". In ciuda impresiei pe care o lasa atunci cand este pe scena, Radul este de fapt, un tip extrem de timid. Mai ales in ceea ce le priveste pe fete.

Isi cunoaste actuala iubita de la gradinita, perioada in care era la fel de retinut, lucru care a cam nemultumit-o pe fata “indragostita”. Pentru ca nu i-a permis sa il sarute, fetita de atunci s-a suparat atat de tare, incat de ciuda, i-a lipit aracet in par.

Telespectatorii il vor putea vedea in continuare pe Raduly evoluand la X Factor duminica, de la 20.30, intr-o noua gala live, a carei invitata speciala este castigatoarea Eurovision 2012, Loreen.

Chin si extaz la salon: Unii, mandri foc de schimbarea pentru X Factor, altii, coplesiti de frica... Muzica, dans si Euphoria la galele LIVE: Loreen, castigatoarea Eurovision 2012, vine astazi la X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x